MENIU

Dan Petrescu și elevii săi, lăudați înaintea meciului din Europa League: “CFR poate juca de la egal la egal cu Roma!”

CFR Cluj urmează să dispute meciul din grupa A din Europa League, contra italienilor de la AS Roma, în această seară, de la ora 19:55!

Campioana României va juca în această seară pe terenul celor de la AS Roma, o partidă prin care își va putea păstra fotoliul de lider în grupa A, din Europa League. Cu un lot decimat de problemele medicale în zona defensivă, Dan Petrescu va fi nevoit să improvizeze în centrul apărării, acolo unde probabil vor juca tinerii internaționali, Cristi Manea și Denis Ciobotariu.

Ovidiu Burcă, director tehnic al academiei și antrenor al echipei Rapid U19, a vorbit înaintea partidei din această seară și a ținut să laude formația clujeană pentru meciurile bune, pe care le-au făcut de-alungul timpului la nivel european.

“CFR, de câțiva ani de zile, ne-a obișnuit cu meciuri de genul ăsta. Și când au câștigat pe „Old Trafford” era cam aceeași situație. Eu am încredere în Dan Petrescu, că el găsește mereu soluții. Cristi Manea și Denis Ciobotariu au mare experiență, îl cunosc foarte bine pe antrenor. Eu am mare încredere că, chiar si cu problemele pe care le au, CFR poate juca de la egal la egal cu Roma!”, a declarat Ovidiu Burcă pentru ProSport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.