MENIU

Cutremur în fotbalul românesc! Şumudică şi-a anunţat plecarea de la Astra: "Nu mai prind..."

Marius Şumudică a anunţat în urmă cu puţin timp că renunţă la postul de antrenor al Astrei Giurgiu, chiar înainte de meciul cu Viktoria Plzen, de pe 20 octombrie, din etapa a treia a grupelor Europa League. Tehnicianul a luat această decizie ca urmare a vânzării lui Denis Alibec la Steaua.

"Eu am încercat şi azi să am o discuţie cu conducerea clubului, dar au fost ocupaţi cu acest transfer. Vom vedea ce strategie vom adopta, voi vorbi şi cu ceilalţi jucători exponenţiali, cu conducerea, cu toată lumea, pentru că e o situaţie greu de gestionat. Meciul cu Plzen e cam departe, adică nu-l mai prind!", a spus Şumudică, pentru Dolce Sport.

Aceasta este a treia oară că Marius Şumidică anunţă că va demisiona din cauza comportamentului conducerii.  "Nu mi s-a transmis că-l vor vinde pe Alibec. Ce ne deranjează cel mai mult, pe mine şi pe jucători, e că Alibec a fost vândut după ce au venit şi ne-au promis că nu va mai pleca niciun jucător, să semnăm amânarea de plată. Am semnat şi a doua zi a fost vândut Alibec. Deci nu-mi miroase a bine", a completat Şumudică.

Mai multe articole despre:
demisie Marius Şumudică Astra Giurgiu