MENIU

CUTREMUR in FOTBALUL ROMANESC! EDIŢIE SPECIALĂ, cu Rareş Bogdan si Dorin Chioţea

CUTREMUR in FOTBALUL ROMANESC! EDIŢIE SPECIALĂ, cu Rareş Bogdan si Dorin Chioţea

Fotbalul românesc se restartează. Oameni de fotbal care păreau până mai ieri de neatins au fost ţintuiţi pur şi simplu de o SENTINŢĂ finală în celebrul "Dosar al transferurilor" cu peste 66 de înfăţişări. George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Victor şi Giovanni Becali, Jean Pădureanu, Gigi Neţoiu, dar şi "CĂPITANUL Generaţiei de Aur" Gică Popescu, adică unele dintre cele mai mari nume din fotbalul românesc au ajuns să îşi petreacă de la 3 ani la 6 ani după gratii.

În premieră mondială, căpitanul unei naţionale cade victima jocurilor mizerabile din lumea balonului rotund şi plăteşte utilizarea sa pe post de iepure al corupţiei într-o ţară unde corupţia colcăie. Cui foloseşte condamnarea "Baciului" Gică Popescu?

În această seară, de la ora 22.00, candidaţii la şefia Federaţiei Române de Fotbal, alegeri ce se vor organiza mâine la 10.00 vin la „Jocuri de Putere” şi le spun lui Rareş Bogdan şi Dorin Chioţea cum a ajuns sportul-rege un teren al măscăricilor. Aflaţi de la Răzvan Burleanu, Marius Avram, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Gheorghe Chivorchian cum vor arăta Alegerile pentru FRF de mâine în absenţa marelui favorit nevoit să privească alegerile la televizor, dar şi care este programul pentru relansarea şi asanarea fotbalului românesc.

Asistăm la „momentul zero” al fotbalului românesc sau la instalarea unei noi cooperative?

Numai la „Jocuri de Putere” în EDIŢIE SPECIALĂ de la ora 22.00, cu Rareş Bogdan şi Dorin Chiotea!