MENIU

CUPA ROMANIEI. Scandal imens la jocul Mioveni - CFR 3-4. Ardelenii au revenit controversat de la 0-3

Claudiu Niculescu

CS Mioveni a condus-o pe CFR Cluj cu 3-0 în repriza a doua din partida din sferturile Cupei României, dar ardelenii au revenit miraculos și au învins în cele din urmă cu 4-3.

Relaxați după ce au luat un avans de trei goluri pe tabelă, argeșenii au primit imediat două goluri, de la Tade (62) și Chanturia (68). La scorul de 2-3, echipa lui Claudiu Niculescu a încercat să "înghețe" jocul, dar divizionara secundă a avut mare ghinion.

În minutul 87, balonul a fost trimis intențional în aut de jucătorii de la Mioveni, care au avut un om accidentat în jumătatea adversă. Jocul s-a reluat cu autul executat de Susic, pentru Chanturia, moment în care georgianul ar fi trebuit să trimită cu fair-play mingea în terenul Mioveniului. Acesta a degajat, dar CFR nu a așteptat ca balonul să ajungă la cei de la CS Mioveni, ci a declanșat un atac letal!

Ferebory Dore a interceptat balonul la marginea careului, când adversarii se așteptau să primească posesia, iar devierea acestuia a adus mingea la picioarele lui Tade. Aflat într-o poziție favorabilă, acesta l-a executat pe portarul Popescu, cu un șut la fiul ierbii, iar scorul a devenit 3-3. Acuzând șocul egalării, CS Mioveni a primit și golul decisiv de la Ivanovski (90+2), scrie digisport.ro.

În cele din urmă, CFR Cluj a câștigat cu 4-3, dar la finalul partidei s-a iscat un scandal uriaș pe gazon, când jucătorii de la CS Mioveni au protestat vehement față de modul în care prim-divizionara a tratat faza din minutul 87, în care ardelenii au izbutit egalarea.

"Sunt supărat, nervos, frustrat. 60 și ceva de minute nu ne-au pus niciun fel de problemă și...este incredibil. A fost lipsă de caracter. Echipa aceasta este obișnuită cu așa ceva, cu lipsa de caracter. Și eu sunt supărat pe jucătorii mei, că ei se cred în Anglia, cu acel stil de fair-play. Eu îmi asum acest eșec, sunt nervos în acest moment. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat", a comentat Claudiu Niculescu la finalul partidei, la sport.ro, vizibil afectat de deznodământ.

Mai multe articole despre:
Cupa României