MENIU

Cum încearcă Steaua să-i dribleze pe cei de la RCD-RDS. Măsura de ultima oră pe care a luat-o clubul

Consorţiul RCS-RDS n-a mai suportat tratamentul la care a fost supus postul Digisport şi a luat atitudine.

Ce s-a întâmplat? De câteva săptămâni bune, reporterii televiziunii de sport ce aparţine celor de la RCS-RDS l-au tot solicitat pe antrenorul principal al Stelei, Ţiţi Dumitriu, la interviuri. (Dumitriu este antrenorul principal, în acte, în timp ce Mirel Rădoi figurează ca director sportiv).

Tehnicianul de 70 de ani nu a oferit însă niciun interviu, se suspectează din cauza clubului, ce nu a fost niciodată de acord ca Dumitriu să ofere declaraţii oficiale. Relaţia tensionată dintre Steaua şi Digisport a continuat şi la finalul meciului cu CFR Cluj, de duminică. Solicitat la microfonul Digi, antrenorul principal nu a onorat invitaţia din cauză că reprezentanţii Stelei i-au interzis să meargă.

Ulterior, în calitate de colaborator al LPF, ca şi companie ce a co-achiziţionat drepturile TV pentru Liga 1 şi Cupa Ligii, RCS-RDS a întocmit o plângere către Comisia de Disciplină a FRF împotriva atitudinii clubului Steaua.

Ce decizie a luat comisia: o amendă de 10.000 lei pentru Steaua, care nu a respectat un partener de competiţie. Hotărârea a fost dată miercuri. Apoi, joi, ca printr-o minune, Mirel Rădoi, antrenorul de facto al Stelei, a fost anunţat ca invitat la una dintre emisiunile postului Digi.

De menţionat, Rădoi vorbeşte foarte rar cu presa, fiind într-un conflict cu mass-media după ce a fost criticat că nu şi-a luat Bacul şi nici licenţa de antrenor.

Prezenţa lui Rădoi în studioul Digisport ar putea fi interpretată ca un artificiu prin care Steaua încearcă să ajungă la o împăcare cu RCS-RDS, pentru a evita plata celor 10.000 de lei. Se doreşte, deci, stingerea litigiului pe cale amiabilă.

Mai multe articole despre:
Steaua Mirel Radoi RCS RDS DigiSport