MENIU

Cum și-a petrecut George Copos prima zi de libertate

George Copos. Eliberat condiţionat după ce a executat o treime din pedeapsa de 4 ani, George Copos surprinde deja printr-un comportament diferit de cel al "vedetelor" cu care ne-am obişnuit.

George Copos, eliberat. Fostul patron al Rapidului nu epatează, nu dă declaraţii sforăitoare şi nu pleacă în vacanţă. Nu se ascunde de presă, dar rămâne discret… Istoria recentelor condamnări şi eliberări din politică şi din sport ne învaţă cât de mult ne poate şoca un personaj în numai câteva ore de libertate. Există însă reversul medaliei, pentru că totul ţine de educaţie. După ce instanţa Tribunalului Bucureşti a dispus ca George Copos să fie eliberat condiţionat după ce a efectuat o treime din pedeapsă, fostul finanţator al echipei din Giuleşti a ajuns acasă, încercând să evite armata de reporteri şi de cameramani.

George Copos, eliberat. Într-o discreţie totală, a mers la spital, unde i s-au făcut analizele, şi apoi s-a retras, alături de familie, în locuinţa personală. A primit o mulţime de semnale şi de mesaje de la prietenii apropiaţi, de la oameni de fotbal şi de la partenerii de afaceri, iar mobilul i-a sunat de parcă era revelionul, după cum ne-a povestit unul dintre prietenii săi de suflet. A doua zi, dis-de-dimineaţă, Copos s-a urcat în maşină şi a plecat la serviciu.

Mai multe, pe ziarulring.ro.

Mai multe articole despre:
Rapid George Copos închisoare eliberat