MENIU

Cum arăta legitimaţia de fotbalist din 1983 a lui Gică Hagi

<p>Gică Hagi&nbsp;</p>

Pe pagina de Facebook a celui mai bun jucător din istoria fotbalului românesc, constănţeanul Gică Hagi, a fost postată, ieri, legitimaţia sa din anul 1983, atunci când s-a transferat la Sportul Studenţesc. În prezent manager tehnic la FC Viitorul, Hagi (51 de ani) avea 18 ani când a ajuns în Regie, petrecând patru ani fructuoşi la echipa studenţească. 

„Este anul centenarului pentru Sportul Studenţesc şi mereu îmi aduc aminte cu plăcere de acea perioadă. Am găsit legitimaţia mea din 1983, an în care am semnat cu echipa la care am petrecut patru ani importanţi din carieră“, este mesajul lui Hagi care însoţeşte fotografia de colecţie.

Pe pagina de Facebook a lui Gică Hagi sunt postate şi multe alte poze rare din cariera sa, de la toate echipele la care a jucat (FC Constanţa, Sportul Studenţesc, Steaua, Real Madrid, Brescia, Barcelona şi Galatasaray).

Am făcut o selecţie cu câteva imagini, printre care se află cele de la meciul Sportul Studenţesc - Inter Milano („acum 32 de ani, pe fostul «23 August», cea mai mare victorie din istoria clubului”), de la partida România - Grecia 3-0, în Ghencea („2 noiembrie 1988, erau preliminariile pentru Cupa Mondială din 1990“) şi de la România - Polonia 0-0 (amical, 27 martie 1985), de la disputele Stelei cu Benfica Lisabona (0-0, semifinală de Cupa Campionilor Europeni, pe 6 aprilie 1988) şi Spartak Moscova (3-0 pentru Steaua, tot în CCE, jucat pe 26 octombrie 1988), de la momentul în care Hagi a semnat cu Real Madrid („Regele“ apare alături de Ramon Mendoza, preşedintele clubului madrilen din acea perioadă, şi de antrenorul Emeric Ienei), dar şi de la alte partide celebre şi momente importante din cariera lui Hagi.

Mai multe articole despre:
Galerie Foto Gică Hagi fotbalist legitimaţie