MENIU

Cum arată bomba-sexy la care Dănciulescu se uita la 5 minute după umilinţa istorică a lui Dinamo

Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia Juventus Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1, ceea ce este o mare umilinţă. Galeria Foto.

În urma acestei victorii, prima obţinută în deplasare în acest sezon al Ligii 1, Juventus Bucureşti a acumulat 13 puncte şi a urcat pe poziţia de baraj, locul 6, la un punct avans de Sepsi şi la două de Gaz Metan, care ocupă acum ultimul loc. Dinamo rămâne lider în play-out, cu 23 de puncte.

După ce a fost numit director general la Dinamo, Ionel Dănciulescu n-a mai luat loc pe banca tehnică, ci a stat în lojă. După meci, Dănciulescu a intrat direct pe Instagram, unde a dat like unei poze postate de o persoană pe care o urmărește: Larisa Ebervein, baschetbalistă în Arad, în vârstă de 18 ani, la fel ca fiica lui Dănciulescu, Diana.

Imaginea a fost viralizată de fani, cărora nu le-a picat deloc bine activitatea lui Dănciulescu pe rețelele de socializare, după o umilință istorică pentru formația roș-albă.

Cum arată bomba sexy de 18 ani, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Dinamo bomba sexy danciulecu