MENIU

Cum a reacţionat Cristian Tudor Popescu după ce a aflat că Halep o va întâlni pe Serena Williams

CTP, atacat de Dan Negru

Simona Halep s-a calificat, marți, în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, după ce adversara sa din optimi, cehoaica Barbora Strycova, a abandonat la scorul de 6-3, 1-0 în favoarea Simonei.

Următoarea adversară a Simonei Halep este Serena Williams, care a trecut de Katerina Bondarenko, scor 6-2, 6-2.

Serena Williams are 6-1 în meciurile directe cu Halep, ultima victorie datând de anul trecut, de la Cincinnati, 6-3, 7-6 (5) în finală. Singurul succes al româncei s-a înregistrat în 2014, în grupe, la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 6-0, 6-2. Cele două ar fi trebuit să se întâlnească și anul trecut la Indian Wells, dar Serena s-a retras înaintea meciului din semifinale.

Iată ce a spus CTP!

"O victorie – Simona va juca din nou cu Serena

Nu face mai mult decât e necesar ca să câștigi – principiu profesionist de bază în tenis. Asta a făcut Simona azi-noapte.

Ajunsese să fie condusă cu 3-1 pentru că juca prea plat, prea jos, și mica Barbora, foarte iute și îndemânatică, îi trimitea surprinzător înapoi. A venit Darren Cahill la bancă, i-a zis ce era de zis, și Simona a câștigat 5 ghemuri la rând și setul.

.....................................................................

La începutul setului 2, Strýcová a acuzat o stare proastă, i s-a măsurat presiunea sângelui, a revenit pe teren ca să mai lovească mingea de câteva ori, după care a abandonat, deși nu părea terminată. Să fie sănătoasă!

În sferturi, o să mai vedem încă un meci Serena Williams-Simona Halep – asta e deja o victorie! În fața celei mai bune jucătoare din toate timpurile, Simonei nu-i rămâne decât să dea drumul la tot tenisul de care e în stare!", a postat CTP pe republica.ro.

Mai multe articole despre:
ctp Simona Halep