MENIU

Cristina Neagu, dată afară de la CSM Bucureşti după ce s-a accidentat?

Cristina Neagu a spus că pentru moment nu a discutat despre prelungirea contractului cu conducerea CSM Bucureşti, dar în perioada următoare va sta la masă cu cei care se ocupă de clubul din Capitală.

Cristina Neagu mai are contract cu campioana României până la finalul actualului sezon, conform Mediafax.

"Nu am discutat nimic la nivel oficial. Cei de la CSM Bucureşti m-au asigurat de tot sprijinul lor şi probabil că în săptămânile următoare vom vorbi şi despre asta. Am avut câteva discuţii scurte la Paris, nu am intrat în detalii.

Mă simt bine, dacă pot spune aşa, încă nu am făcut operaţia, nu ştiu deocamdată când se va întâmpla lucrul ăsta, probabil că în următoarele săptămâni. Deocamdată nu sunt foarte multe lucruri de spus sau de făcut, mă mişc destul de greu, mă doare, dar nu atât de tare. Sunt ok, cât se poate de ok în această situaţie. Psihic sunt bine, chiar foarte bine, aştept să mă operez şi apoi să intru în perioada de recuperare", a spus Cristina Neagu, după ce a fost numită cetăţean de onoare al Bucureştiului.

Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept, iar operaţia jucătoarei va fi suportată de Federaţia Română de Handbal: "Operaţia şi recuperarea Cristinei vor fi făcute pe banii Federaţiei Române de Handbal, deoarece accidentarea s-a produs la naţională, iar jucătoarele au asigurări medicale. CSM Bucureşti va solicita Federaţiei Europene de Handbal plata integrală a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate.

Mai multe articole despre:
Cristina Neagu data afara