MENIU

Cristian Tudor Popescu, anunţ cum nu se mai poate mai prost pentru Simona Halep

Simona Halep s-a retras înaintea semifinalei turneului Premier 5 de la Doha, cu Garbine Muguruza, după ce vineri a învins-o cu 6-0, 6-4 pe cea mai tânără jucătoare din Top 50 WTA: i-a predat o adevărată lecţie de tenis lui "CiCi" Bellis în primul set, câştigat cu 6-0, în 31 de minute, apoi a rezistat impresionant într-un set doi mult mai echilibrat, în care glezna i-a dat câteva emoţii.

Simona a făcut o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că problemele la gleznă s-au agravat. Românca a anunţat că nu va participa nici la Dubai. Motivul invocat, oficial, este "accidentare la picior".

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a anunţat că nu există tratament pentru accidentarea Simonei Halep.

"Tendinita trece greu. Nu ai ce să îi faci. Nu există un tratament medical. Există pauză şi pungi cu gheaţă. Există cazuri de tendinită care te pot ţine luni de zile. Nu cred că se va întâmpla asta cu Simona. E îngrijorător că nu va juca la Dubai. Problema cu glezna o urmăreşte de mai mult timp pe Simona.

Este punctul slab al Simonei. Se pare că din pricina unei poziţii foarte joase pe care o adoptă uneori la rever, atunci când ajunge in extremis, din pricina acestei poziţii. Are de suferit cu glezna şi genunchiul", a spus CTP la un post de televiziune.

Mai multe articole despre:
Cristian Tudor Popescu Simona Halep