MENIU

Cristi Borcea iese din închisoare! Revine la Dinamo?

Cristi Borcea va ieși din închisoare. Odată cu eliberarea acestuia, revenirea la Dinamo ar putea intra din nou în discuție.

Ultimul titlu câștigat de Dinamo datează din 2007, de pe vremea când Cristi Borcea era acționar la echipa din Ștefan cel Mare.

În perioada dintre cele două pedepse, iulie 2018-februarie 2019, s-a vorbit intes despre revenirea la Dinamo.

Într-un interviu acordat gsp.ro, Borcea dezvăluia că a vrut să ia Dinamo cu un an înainte, însă prin intermediul fiului său cel mare, Patrick.

Când am avut prima tentativă, prin cerere de liberare, să ies de „acolo”, atunci voiam să iau Dinamo. Atunci, da! Am vrut clar.  

Dacă venea sau dacă vine Florin Prunea în staff-ul administrativ, plus Bogdan Bălănescu, Dinamo ar avea cei mai buni conducători de fotbal din România. Era primul lucru pe care-l făceam, să-i am pe ei alături la Dinamo.

Cu Bălănescu am lucrat, e super!, mai e și Cristi Tănase de la Chiajna, poate-l convingeam și pe el, şi el ar fi foarte bun la Dinamo şi-acum, îl puneam și pe nea Cornel Dinu consilier, avem superechipă administrativă. Plus nea Tică Dănilescu, consilier şi el. Ai nevoie de oameni care au trecut prin viaţă„, spunea, în toamna anului trecut, Cristi Borcea.

Recent, Ionuț Negoiță a declarat că ar fi de acord cu revenirea lui Borcea la Dinamo.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.