MENIU

Craiova s-a decis! Oltenii nu vor să renunțe la “noul Elvir Koljic” și au pregătit banii

După accidentarea gravă suferită de golgheterul oltenilor, Elvir Koljic, Universitatea Craiova se pare că a hotărât să îl păstreze pe omul adus să-l înlocuiască!

Golghererul la zi al oltenilor, croatul Elvir Koljic (25 de ani), s-a accidentat destul de grav în meciul cu Poli Iași și va rămâne indisponibil până la începutul anului viitor.

Universitatea Craiova a fost una dintre cele mai active echipe din Liga 1 pe piața transferurilor, “juveții” bifând nu mai puțin de patru mutări chiar în ultima zi de “mercato”. Unul dintre ultimii fotbaliști ajunși în Bănie a fost atacantul Ivan Mamut (23 de ani), jucător care a fost adus cu gândul de a-l înlocui pe Koljic.

Cu evoluții mediocre și fără mari realizări pe faza de atac, Mamut a reușit în cele din urmă să spargă gheața pentru Craiova, reușind chiar o dublă în ultimul meci al oltenilor, 5-0 contra celor de la Progresul Spartac, în 16-imile Cupei României. Preferat în linia de atac și de către fostul antrenor italian, Cristiano Bergodi, dar și de actualul tehnician, Corneliu Papură, vârful croat se pare că i-a convins pe olteni să-l cumpere definitiv.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Mai multe articole despre:
craiova koljic mamut transfer liga 1 papura bergodi