MENIU

Cozmin Guşă a deschis oficial Cupa Europeană de Judo U-21, la Arad. Aurel Tămaş a intonat imnul

Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, a deschis oficial Cupa Europeană de Judo U-21, de la Arad. 

Cupa Europei de judo pentru categoria U-21, sportivi născuți între anii 1997-2002, are loc la Sala Polivalentă din Arad, în perioada 19-20 august.

Şeful forului a transmis un mesaj de încurajare pentru sportivi şi de mulţumire pentru spectatorii care s-au alăturat acestui eveniment.

"Vreau să mulţumesc judokanilor, arbitrilor pentru că sunt prezenţi în România, vă doresc rezultate bune şi un bun-venit în România!

Judo e mai mult decât un sport, e un fel de a trăi. Le mulţumesc spectatorlor care au venit să experimenteze acest mare concurs. Sunt aici datorită antrenamentelor minţii, corpului şi sufletului. Vă mulţumim foarte mult pentru prezenţă, tuturor. Declar acum deschisă Cupa Europeană de Juniori de la Arad. După salutul judokanilor, am onoarea de a invita un prieten al judo-ului, Aurel Tămaş, cel mai celebru interpret din Transilvania. O surpriză frumoasă pentru dvs, cei din sală şi de acasă!", a spus preşedintele FRF Judo, Cozmin Guşă.

Aurel Tămaş a interpretat imnul României, în deschiderea competiţiei.

"Am avut pentru prima dată în istorie un campionat mondial la cadeţi, Eduard Şerban. Vreau să-l felicit pe el şi pe antrenorul lui pentru performanţe", a mai adăugat Guşă.

Competiția de la Arad punctează în clasamentul Federației Internaționale de Judo și reprezintă criteriu de participare la Campionatele Europene de Juniori. La competiție și-au anunțat prezența aproximativ 300 de sportivi din 27 de țări.

 
Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă judo