MENIU

Coronavirus | Un fotbalist cunoscut și-a reziliat contractul, de teamă să nu fie infectat

Fotbalistul nigerian John Obi Mikel şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor de teama coronavirusului. Campionatul din Turcia este unul dintre puținele care nu au fost suspendate, iar mijlocașul a precizat că vrea să stea alături de familie în aceste momente grele.

John Obi Mikel (32 de ani) mai avea contract până în vara anului 2021 cu Trabzonspor, ocupanta primului loc în clasamentul SuperLig.

În ciuda recomandărilor UEFA, campionatul din Turcia continuă, dar fără spectatori în tribune. Mai mulți fotbaliști și antrenori au protestat față de această decizie, inclusiv Marius Șumudică.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru susținere. Totodată, vreau să le mulțumesc tuturor coechipierilor, staff-ului tehnic, echipei medicale, pentru tot ce am realizat în acest sezon până acum. Vă urez mult succes, sper să câștigați campionatul.

A fost una dintre cele mai grele decizii din viața mea, dar în situația actuală trebuie să avem grijă de familiile noastre, să petrecem timp cu ei și să-i protejăm“, a scris John Obi Mikel pe Instagram.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.