MENIU

Conflict la Viitorul-Voluntari 2-1. Maftei acuză: Arbitrul Kovacs mi-a zis 'marş de aici'

Fundaşul formaţiei FC Viitorul, Vasile Maftei, a declarat, luni seară, la DigiSport, că i-a cerut explicaţii arbitrului Istvan Kovacs la faza penaltiului acordat echipei FC Viitorul, iar acesta i-a spus "marş de aici". Maftei consideră că jucătorii au voie să ceară explicaţii, deoarece nu sunt "sclavii nimănui".

"Noi vorbim cu arbitrul, cerem explicaţii, el a spus că nu ştie, a zis marş de aici. Nu suntem sclavii nimănui. Nu avem voie să cerem explicaţii? O să mă suspende câte etape vor pe mine, noi mergem mai departe şi peste două zile nu mai zice nimeni nimic. Dar e Istvan Kovacs şi e un arbitru de talie europeană, e păcat că am ajuns să vorbim de arbitraj. Am luat roşu degeaba. Suntem o echipă mică şi nu ne bagă nimeni în seamă, sunt probleme mari în România. Noi încercăm să scoatem în evidenţă nişte lucruri, încercăm să jucăm un fotbal plăcut, muncim, dar nu ne alegem cu nimic", a declarat Maftei la DigiSport.

Formaţia FC Viitorul a câştigat, cu scorul de 2-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+5. FC Viitorul urcă pe locul 3 în clasament în urma acestui rezultat, cu 26 de puncte, conform news.ro.

Pentru Voluntari a marcat Cernat '8 (penalti), iar pentru Viitorul au punctat Marin '78 (penalti) şi Boli '90+5.

În minutul 78, Chiţu a executat o lovitură de la 11 metri, apărată de Balauru, arbitrul Istvan Kovacs cerând repetarea execuţiei, după ce trei jucători de la Voluntari au intrat în teren. A doua oară, lovitura a fost executată de Marin, care a transformat.

FC Voluntari a rămas cu un jucător mai puţin în minutul 66, după eliminarea lui Balaur, al doilea jucător eliminat fiind Maftei, pentru proteste, în minutul 74, după dictarea penaltiului pentru gazde.

Mai multe articole despre:
Liga 1