MENIU

CM handbal feminin. Veste de ultimă oră despre Cristina Neagu, înaintea meciului cu Cehia

Cristina Neagu

România a încheiat Grupa A de la Campionatul Mondial de handbal feminin cu o înfrângere categorică, 17-26 cu Franţa. Un eşec care nu a afectat clasarea fetelor lui Ambros Martin pe primul loc, pe care şi l-au asigurat din penultima etapă.

România, câștigătoarea Grupei A, va juca împotriva Cehiei, formație clasată pe locul 4 în Grupa B. Partida se va disputa luni, de la ora 18:30 (ora României) la Leipzig

Cristina Neagu a fost menajată de selecționerul Ambros Martin în partida cu Franța iar acest lucru s-a văzut și pe tabela de marcaj.

Cristina Vărzaru a spus că naționala de handbal feminin a României are nevoie de cea mai bună jucătoare a ei.

"Suntem dependenţi de Neagu. Asta e situaţia. Sunt mai multe jucătoare bune în echipă, dar suntem dependenţi de ea. E bine că avem o astfel de jucătoare. Nici nu putem să le cerem celorlalte jucătoare să crească repede lângă Neagu nu putem. Ele au nevoie de timp.

Sigur că sunt foarte multe detalii de joc ce pot funcţiona mult mai bine. Dar echipa asta tânără a arătat mult pragmatism. Ne fac să sperăm la mai mult de sferturi. Există soluţii dacă Buceschi şi Geiger îşi vor asuma finalizarea şi jocul colectiv fără Neagu", a spus Vărzaru la Digisport.

Mai multe articole despre:
handbal Cristina Neagu