MENIU

Cine va fi noua adversară a Simonei Halep din turul secund al turneului de la Montreal

Ca urmare a retragerii liderul mondial din clasamentul WTA, Serena Williams, din cadrul turneului de la Montreal, Simona Halep va evolua în turul secund cu învingătoarea dintre Daria Gavrilova (46 WTA) şi Annika Beck (37 WTA).

Absenţa sportivei în vârstă de 34 de ani a adus mai multe modificări pe tabloul principal. Simona Halep, a cincea jucătoarea a lumii, va avea parte de un alt traseu la Montreal, scrie MEDIAFAX.

Sportiva din Constanţa va lua startul în competiţie direct din turul secund. Conform tragerii la sorţi iniţiale a tabloului principal, Simona Halep trebuia să joace în turul doi cu învingătoarea partidei dintre Kristina Mladenovici (34 WTA) şi o jucătoare din calificări, iar în runda următoare, românca de 24 de ani se putea confrunta cu Petra Kvitova (13 WTA).

În 2015, Simona Halep a ajuns până în ultimul act la Montreal, unde a fost învinsă de Belinda Bencic, din Elveţia.

La turneul din Canada, dotat cu premii totale în valoare de 2,413,663 de dolari, va participa şi Monica Niculescu (61 WTA), care va debuta în runda inaugurală, împotriva jucătoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA.

Turneul din Canada se va desfăşura în perioada 25 - 31 iulie.