MENIU

Chelsea a făcut din nou 2-2

Chelsea a pierdut 4 puncte între Crăciun şi Anul Nou şi a ajuns la 6 puncte în spatele liderului Manchester United, după a 21-a etapă din Anglia.

Echipa lui Jose Mourinho a făcut 2-2 pe teren propriu pentru a doua oară în numai 4 zile. Ca şi în meciul cu Reading, Chelsea a fost egalată de Fulham cu 5 minute înainte de final.

Manchester United a învins cu 3-2 pe Reading prin golurile lui Solskjaer şi Cristiano Ronaldo, de două ori, şi i-a făcut cadoul perfect managerului Alex Ferguson care, astăzi, a împlinit vârsta pensionării, 65 de ani.

Liverpool a câştigat cu 1-0 pe White Hart Lane, acolo unde Dinamo a pierdut recent cu 3-1 în faţa lui Tottenham. Arsenal a pierdut surprinzător la Sheffield, în timp ce partida Watford - Wigan s-a întrerupt în minutul 55 din cauza ploii torenţiale, la scorul de 1-1.

În clasament, Manchester United are 53 de puncte, iar Chelsea 47. Bolton este pe 3 cu 39 de puncte, în timp ce Liverpool ocupă locul 4 cu 37 de puncte. Pe ultimele 3 poziţii se află West Ham, Charlton şi Watford.
Mai multe articole despre:
Chelsea