MENIU

CFR CLUJ, lovitură TERIBILĂ din partea FIFA

Arpad paszkany şi Iuliu Mureşan

CFR CLUJ. FIFA i-au dat câştig de cauză suedezului Mikael Dorsin în litigiul cu CFR CLUJ, obligand clubul din Gruia să achite fotbalistului suma de 175.000 de euro. Procesul a durat cinci ani!

CFR CLUJ. FIFA a decis ca Mikael Dorsin trebuie să primească 175.000 de euro din partea clubului CFR CLUJ, plus alte cheltuieli de judecată.

"Sunt mulţumit că s-a terminat aşa, nici nu mă aşteptam la altă decizie. Sunt bani mulţi, dar este ceea ce îmi datorau", a spus Dorsin în media norvegiană, citată de ŞtirideSport.

CFR CLUJ. ACUZE GRAVE ÎN PRESA INTERNAŢIONALĂ

CFR CLUJ. Conflictul dintre Dorsin şi CFR CLUJ a devenit celebru, după ce jucătorul a adus acuze grave oficialilor din Gruia în presa internaţională. 

În noiembrie 2012, CFR CLUJ a fost acuzată de FC Moscova că şi-ar fi însuşit suma de 650.000 de euro de pe urma transferului lui Dorsin în Rusia. Cei de la CFR s-au apărat, susţinând că banii au fost trimişi în două conturi din Riga, Letonia, deschise pe numele a două societăţi de tip offshore, situate în două paradisuri fiscale. DIICOT Cluj s-a sesizat şi a început o anchetă în acest sens. 

Mai multe articole despre:
FIFA CFR Cluj Mikael Dorsin