MENIU

Ce surprize pregăteşte gala K1 "Bombardament în București": Alexandru "The Bomber" Niță vs Molera

Liga Mondiala Sharks Fighting Championship, cu sediul in Statele Unite ale Americii - Portland, Oregon este o promotie ce ofera sansa sportivilor la nivel global de a trece la profesionism si de a face cariera in cadrul disciplinelor: Box, Kick Boxing - K-1, MMA si Savate (box francez).

In Romania filiala Ligii Mondiale S.F.C este reprezentata de d-nul Marius Vasile Nita, un sportiv titrat in artele martiale, in stiluri precum karate, taekwondo, kick boxing, Savate, care in prezent se dedica managementului si impresariatului sportiv international. Filiala S.F.C Romania isi desfasoara activitatea din luna mai a anului 2010 prin producerea unor evenimente nationale si internationale, oferindu-le sportivior romani, dar si celor din Estul Europei oportunitatea de a concura la cel mai inalt nivel in sporturile de contact profesioniste, precum Kick Boxing - K-1, Box, MMA si Savate.

In 4 ani de zile, in urma activitatii continue, Romania a reusit sa aiba un sportiv care sa detina titlul de Campion Mondial la profesionisti pe reguli de K-1, prin prisma lui Alexandru "The Bomber" Nita. Acesta isi va apara in premiera titlul in fata unui sportiv titrat, campion al Spaniei de Box Tailandez, Cristian Molero "Hacha" Hernandez, acesta fiind elevul celebrului luptator de K-1 Max, Arthur Kyshenko.

Meciul va avea loc in data de 27 noiembrie 2014 la Sala Polivalenta din Bucuresti- Romania. In cadrul aceluiasi eveniment se va desfasura in Premiera in Romania o confruntare Internationala intre echipa Romaniei si cea a Serbiei pe regulament de Savate (box francez).
Se anunta a fi un eveniment de proportii pentru sportul romanesc. 

Mai multe articole despre:
Liga Mondiala Sharks Fighting Championship