MENIU

Ce spune familia lui Daum despre transferului neamţului la Naţională?

Christoph Daum a fost numit selecţioner al Naţionalei pe 7 iulie, după ce Anghel Iordănescu a renunţat la postul de antrenor, în urma dezastrului tricolorilor de la EURO 2016. 

Odată ajuns în România, neamţul promite şi speră ca România să se califice la Mondialele din 2018. Familia lui Daum este ferm convinsă că acest lucru va fi posibil. 

"Fiica mea de 11 ani a fost... "nu, tati!" Ea nu conștientizează, vrea doar să aibă un tată. Fiul de 15 ani a spus: "Ok, toată lumea! România va merge în Rusia! Pentru mine e clar!" I-am spus nu spune asta. A zis: "Dacă tu ești acolo, vor merge la Cupa Mondială!", a recunoscut Daum pentru digisport.ro. 

Daum s-a revăzut marți cu Dorinel Munteanu, fostul internațional român, liderul selecțiilor la echipa națională. 

Cei doi se cunosc din perioada în care Munteanu a evoluat în Germania, românul fiind chiar elevul lui Daum la Școala de Antrenori din Koln, unde și-a obținut licența de tehnician. A fost o întâlnire amicală în care cei doi au depănat amintiri, au discutat despre fotbalul românesc, iar la final și-au promis că se vor revedea. "Ne-a făcut plăcere să ne întâlnim, cred că ultima oară s-a întâmplat în Germania, acum 6 ani de zile", a zis Daum, scrie frf.ro.