MENIU

Ce răspuns a dat clubul Steaua acuzaţiilor că a fost implicat în blaturi, pe vremea lui Reghe

În ultimele zile a circulat informaţia conform căreia Steaua ar fi fost implicată în meciuri aranjate în anul 2013, când echipa era pregătită de Laurenţiu Reghecampf. Acuzaţia se referă la două partide amicale disputate în Turcia, când arbitrii meciurilor ar fi fost contactaţi de mafia pariurilor.

Iată cum a reacţionat conducerea clubului pe site-ul oficial!:

"Steaua nu a fost şi nu este implicată în meciuri trucate!

Fotbal Club Steaua Bucureşti regretă faptul că numele clubului a fost implicat, fără voie, într-un rechizitoriu legat de trucarea unor meciuri din 2013 şi neagă orice implicare în astfel de practici.

Clubul nostru are o tradiţie îndelungată şi un nume respectabil atât pe plan naţional, cât şi internaţional, astfel încât considerăm că şi o simplă speculaţie cu privire la o implicare a Stelei în trucarea unor meciuri ar reprezenta o lipsă de respect şi o ofensă adusă celui mai titrat club din istoria fotbalului românesc.

Sperăm ca anchetele oficiale să aducă lumină în acest caz, în care clubul nostru pare să fie implicat doar ca şi victimă colaterală şi ne exprimăm, încă o dată, dezamăgirea cu privire la acest lucru".

Mai multe articole despre:
Steaua pariuri fcsb