MENIU

La pământ! Ce au scris americanii după ce Halep a fost eliminată în primul tur la Australian Open

Simona Halep

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, luni, cu 6-3, 6-1, de americanca Shelby Rogers, locul 57 WTA, în primul tur al Australian Open, după o partidă care a durat 75 de minute. Este a doua oară consecutiv când Halep părăseşte această competiţie după prima manşă.

Românca nu a fost menajată de presa internaţională.

"Halep are acum un bilanţ dezamăgitor de 17-10 în primul tur, la turneele de Grand Slam. În urmă cu un an, Halep a pierdut în primul tur la Melbourne în faţa lui Zhang Shuai, care venea din calificări, avea un bilanţ de 0-14 în meciurile de la turneele majore şi se afla pe locul 133 în lume la momentul respectiv", notează americanii de la ESPN, preluat de Digisport.

Şi blogul Punto de Break scrie despre dificultăţile Simonei la turneele de Grand Slam. "Nu a fost nevoie să aşteptăm mult pentru prima surpriză de la Australian Open 2017. Halep a părut să nu fie la 100% şi a fost nevoită să facă faţă problemelor de la picior. În orice caz, are un bilanţ curios în cele şapte prezenţe la Melbourne, fiind eliminată în primul tur de patru ori", scrie sursa citată.

"Halep a venit mai devreme la Melbourne, cu speranţa de a profita de pregătirea pe care a făcut-o pentru primul turneu major din 2017, dar accidentarea la genunchi, care a părut să o afecteze şi la Shenzen, a revenit în meciul cu Rogers, care nu şi-a cedat serviciul în cele 75 de minute de joc", a titrat site-ul oficial al WTA.

Mai multe articole despre:
Simona Halep