MENIU

Ce a spus Dănciulescu despre Gnohere după ce francezul a ales să meargă la Steaua

Ionel Dănciulescu s-a declarat dezamăgit de atitudinea fostului atacant al echipei din Ștefan cel Mare, francezul Harlem Gnohere, transferat în această iarnă la FC Steaua.

"Mi-aş fi dorit să fi plecat la o echipă din străinătate. Nu avem ce face, nu sunt supărat, doar dezamăgit, pentru că am crezut că va continua alături de noi. E alegerea lui, el ştie ce are mai bine de făcut în viaţă. Suntem acoperiţi pe acel post. E Nemec, care a făcut un sezon bun până acum, şi Popa, mai avem soluţii.

Gnohere a spus, în primă fază, că îşi doreşte să rămână la Dinamo, că nu vrea să se ducă la Steaua sub nicio formă. Noi i-am făcut o ofertă financiară foarte bună. Dacă punem şi bonusurile de performanţă sărea un pic peste oferta Stelei. Şi la un eventual transfer ar mai fi luat ceva bani. Dar e istorie, a fost un jucător iubit şi respectat. Dinamo nu va sta niciodată într-un jucător! Dinamo va merge înainte şi va ieşi cu capul sus din orice situaţie", a precizat Ionel Dănciulescu, directorul sportiv la Dinamo.

Mai multe articole despre:
gnohere