MENIU

Ce a spus Cristian Tudor Popescu după eliminarea lui Halep în faţa Serenei. Cuvintele sunt DURE

Simona Halep a fost învinsă de americanca Serena Williams, liderul mondial, cu 6-4, 6-3, miercuri seara, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari.

Iată cum a explicat Cristian Tudor Popescu eşecul, pe republica.ro:

"Nimeni nu poate câștiga la Serena Williams. Doar poate să piardă ea, câteodată.

Spre deosebire fundamentală de Simona, atunci când are nevoie de un as sau un backhand ucigător, Serena îl scoate de undeva.

Și forța. Steffi Graf spune că Serena Williams are cele mai puternice lovituri din tenisul feminin al tuturor timpurilor. Simona a simțit-o pe pielea ei și în noaptea asta: a încercat, dar e foarte greu să joci ofensiv în fața Serenei, pentru că primind un soi de obuze de dincolo de fileu, ești mereu dată pe spate, mereu la limită, în criză de timp.

................................................................

Iar la serviciul 2, boală veche: de câteva ori am închis ochii, ca să nu văd execuția publică, dinainte anunțată de Serena cu securea sus.

Mi-a plăcut faptul că Simo și Darren Cahill au râs în timpul discuției la bancă, atunci când Darren a spus: „She is a tough opponent” („e o adversară tare”). Amuzantă și observația Serenei, la zicerea intervievatorului de final: „Iată un stadion plin de dragoste pentru tine”: „Plin de dragoste, într-adevăr, dar de auzit, se aud românii din partea aceea, strigând Si-mo-na!”.

Un turneu bun acest Indian Wells, a meritat să nu dormim niște nopți: Simona e din nou în joc, după o lungă eclipsă, putem spera la mai mare în Florida, la Miami, și apoi pe zgura Europei...".

Mai multe articole despre:
ctp Simona Halep Halep WTA