MENIU

Ce a răspuns Serena Williams când un jurnalist a întrebat-o de ce nu zâmbeşte

Jucătoarea de tenis Serena Williams i-a oferit un răspuns surprinzător de onest unui jurnalist care a întrebat-o de ce nu zâmbeşte.

La finele meciului din cadrul US Open disputat chiar cu sora ei, Venus, Serena Williams a susţinut o conferinţă de presă. Deşi a ieşit învingătoare cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3, sportiva în vârstă de 33 de ani a fost destul de serioasă, aşa că un reporter aflat în sală a speculat momentul.

„Serena, tocmai ai câştigat meciul şi... în mod normal, zâmbeşti când câştigi... râzi. Ce s-a întâmplat în seara aceasta? Eşti aşa din cauză că ai învins-o pe Venus sau pentru că te gândeşti la următorul meci? Ce s-a întâmplat?”, a întrebat bărbatul.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Serena Williams a mărturisit că este obosită şi că şi-ar dori să fie în altă parte, relatează sbnation.com.

„Este 11.30 PM... să fiu sinceră cu tine, nu vreau să fiu aici. Aş vrea să fiu în pat acum, iar mâine trebuie să mă trezesc devreme pentru antrenament. Şi nu vreau să răspund la niciuna dintre întrebările acestea, iar voi continuaţi să îmi puneţi aceleaşi întrebări. Aşadar... nu mă faceţi să mă simt prea plăcut. Asta ca să fiu sinceră...”, a afirmat tenismena.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat în semifinalele US Open, după ce a trecut, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3, de sora ei, Venus Williams, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 23, într-un meci din sferturi, care a durat o oră şi 38 de minute.