MENIU

14 ani de la moartea Unicului Căpitan. Interviu emoționant cu tatăl lui Hîldan

CĂTĂLIN HÎLDAN. 5 octombrie este o zi tristă pentru fanii dinamovişti. Pe un teren de fotbal din Olteniţa, Cătălin Hîldan se stingea din viaţă în timpul unui meci amical. Verdictul medicilor: anevrism cerebral. Mijlocaşul a trecut atunci în nefiinţă, dar a rămas pe vecie în inimile suporterilor "câinilor", care şi-au denumit peluza din care asistă la meciuri după numele "Unicului Căpitan" şi nu ratează nicio ocazie să îşi declare dragostea faţă de memoria acestuia.

CĂTĂLIN HÎLDAN. Anul acesta se împlinesc 14 ani de la dispariţia fostului căpitan dinamovist. Pe 5 octombrie, de la ora 21:00, este programat meciul Dinamo - CSU Craiova. Site-ul oficial al lui Dinamo a publicat un interviu emoţionant cu Marin Hîldan, tatăl jucătorului.

"Mergem la mormântul lui în fiecare dimineaţă, de când a murit, cu flori proaspete. Măcar aşa să ne mai înecăm durerea. Şi, ca un semn de la Dumnezeu, de fiecare dată în preajma zilei de 5 octombrie sau înaintea datei de 3 februarie (ziua de naştere a lui Cătălin) îl visez. De fiecare dată",  spune Marin Hîldan, informează prosport.ro.