MENIU

Campionii României, imagini inedite în cantonamentul din Austria!

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, întreg staff-ul său, jucătorii, dar și președintele Marian Copilu, au petrecut jumătate de zi demonstrându-si măiestria si abilitățile tehnice la golf cu piciorul.

Totul s-a precut în cantonamentul din Austria, acolo unde clujenii mai au de stat până la 30 iunie. Antrenorul campioanei le-a oferit elevilor săi o zi de relaxare activă. Împărțiți pe echipe, ardelenii s-au întrecut la golf!
 
Dar nu în varianta tradițională! Au luat mingiile de fotbal, au eliminat din „arsenal” crosele și au executat folosindu-și picioarele lovituri care de care mai exacte în găurile marcate pe terenul de golf din micuțul orășel Windischgarsten.
 
N-au lipsit momentele amuzante, buna dispoziție, glumele între coechipieri, dar și tachinările „Bursucului”, care nu și-a scăpat din ochi jucătorii. La finalul „întrecerii”, tehnicianul Dan Petrescu a mărturisit că s-a simțit extrem de bine și a cerut revanșa, considerând că jucătorii l-au învins.
 
„Aveam nevoie de câteva ore de relaxare după prima perioadă a cantonamentului. Băieții mi-au luat fața, a trecut timpul meu… Îmi place să fac astfel de activități cu echipa. Când eram la Urziceni, după un meci pierdut, i-am dus pe băieți la discotecă, le-am spus că plătesc eu tot, am stat până dimineața, n-am dormit deloc” a declarat Dan Petrescu.
 
Vezi imagini inedite cu jucătorii CFR-ului pe realitateasportiva.net.