MENIU

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. Neymar: Obiectivul Braziliei nu este să facă spectacol, ci să câștige

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. Atacantul Neymar a declarat, miercuri, cu două zile înaintea partidei contra Columbiei, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, că obiectivul Braziliei nu este acela de a face spectacol, ci să câştige.

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. "Nu vreau spectacol. Acesta este ultimul lucru pe care trebuie să încercăm să-l facem. Nu suntem aici pentru spectacol. Noi suntem aici să alergăm, să dăm totul şi să câştigăm. Nu poţi să te simţi bine tot timpul şi să câştigi cu 4 sau 5-0. Fotbalul este dificil astăzi, nivelul este asemănător. Cei care dau mai mult pe teren, câştigă", a spus Neymar.

Neymar a vorbit şi despre duelul său cu vedeta Columbiei, James Rodriguez, cel mai bun marcator de până acum al Cupei Mondiale. "Este un jucător excelent, în ciuda vârstei sale. El are 22 de ani, ca şi mine. Cu tot respectul, sper ca drumul lui să se încheie aici, iar Brazilia să-şi continue parcursul", a completat Neymar.

Partida Brazilia - Columbia, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Mondiale, se va disputa, vineri, de la ora 23.00, la Fortelaza.


Mai multe articole despre:
fotbal meci Neymar CAMPIONATUL MONDIAL 2014