MENIU

Câinii roşii rămân roşii. Dinamo şi-a prezentat lotul şi noul echipament

Echipa de fotbal Dinamo București și-a prezentat, joi, lotul pentru sezonul fotbalistic intern 2015-2016, care va debuta în acest weekend.

Dinamo și-a prezentat lotul de jucători pentru noul sezon:

 

portari: 1. Vytautas Cerniauskas (lituanian venit de la Korona Kielce), 21. Gabriel Abraham (venit de la Oțelul Galați), 41. Iustin Popescu (venit de la Poiana Câmpina);

fundași: 14. Collins Fai (camerunez), 26. Patrice Feussi (camerunez venit de la ASA Tg. Mureș), 73. Andrei Marc, 4. Mihai Popescu (Dunărea Călărași), 94. Laurențiu Corbu, 17. Miha Mevlja (sloven venit de la Bnei Sakhnin), 5. Ionuț Nedelcearu, 7. Steliano Filip;

 

mijlocași: 8. Ricky van Haaren (olandez venit de la Den Haag), 9. Dorin Rotariu, 10. Cosmin Matei, 13. Patrick Petre, 30. Andrei Tîrcoveanu, 80. Aljosa Vojnovic (croat venit de la Osijek), 93. Valentin Lazăr, 23. Ionuț Șerban;

atacanți: 77. Bogdan Gavrilă, 19. Fabian Himcinschi (CSM Rm. Vâlcea), 99. Robert Moldoveanu, 55. Marius Alexe (căpitan).

Dinu Gheorghe nu a confirmat transferul bulgarului Orlin Starokin, precizând că Dinamo va anunța un transfer doar când acesta este perfectat.

Dinamo va debuta oficial în noul sezon duminică, la Târgu Mureș, când va întâlni pe ASA în prima etapă, de la ora 21,00.

Principalul acționar al clubului, Ionuț Negoiță, directorul general Dinu Gheorghe și antrenorul Mircea Rednic s-au arătat optimiști în privința performanțelor de care este capabilă Dinamo în noul sezon.

''Sunt optimist pentru sezonul care urmează. Avem ca obiective accederea în play-off și un loc cât mai bun în clasament, precum și câștigarea celor două cupe (Cupa României și Cupa Ligii)'', a mai spus Negoiță, care s-a arătat sigur că echipa din Șoseaua Ștefan cel mare va începe ''acel trend ascendent'' pe care și-l dorește.

La rândul său, antrenorul Mircea Rednic a precizat că echipa este pregătită să facă un sezon bun, chiar dacă perioada de presezon a fost scurtă.

''Suntem pregătiți, chiar dacă nu a fost suficient timp pentru ce mi-am propus. Cel mai important este meciul de duminică, de la Târgu Mureș, cu ASA'', a conchis Rednic.

Dinamo și-a lansat și echipamentul pentru noul sezon. Echipa va evolua în echipament complet roșu la meciurile de acasă. Celelalte două rânduri de echipament sunt de culoare albă , respectiv neagră.

Mai multe articole despre:
null