MENIU

BUTE-PASCAL. Doroftei dezvăluie GREŞEALA CAPITALĂ a lui Bute

BUTE-PASCAL. Leonard Doroftei, fost campion mondial si actual presedinte al FR Box, a declarat la REALITATEA TV ca Lucian Bute a gresit complet tactica in meciul cu Jean Pascal, deoarece a incercat sa loveasca abia in ultima runda.

BUTE-PASCAL. Leonard Doroftei a vorbit la REALITATEA TV despre esecul pe care Lucian Bute l-a suferit, duminica dimineata, in fata lui Jean Pascal.

"A fost un meci bine pregatit, dar Lucian Bute a fortat doar pe final, din pacate, iar asta a lasat o amprenta negativa asupra arbitrilor. Daca ar fi fortat de la inceput si ar fi fost mai multe serii de lovituri ar fi fost scorul mult mai strans. Arbitrii ar fi inteles ca este si el in ring. Nu boxezi doar o repriza! Trebuie sa boxezi 12 si sa furi din fiecare cate ceva! Retragere? Si-a luat multi pumni pana acum, dar decizia este a lui!", a spus Doroftei la Realitatea TV.

BUTE-PASCAL. LUCIAN BUTE a pierdut meciul cu JEAN PASCAL, disputat în această dimineaţă la Montreal. PASCAL a câştigat la puncte meciul cu BUTE prin decizie unanimă din partea celor trei arbitri: 116-112, 117-110, 117-111

Cele mai importante faze din meci: VIDEO AICI

BUTE-PASCAL. Lucian Bute a declarat ca a pierdut meciul cu Jean Pascal deoarece a avut emotii, iar loviturile nu i-au intrat.

"M-am pregatit foarte bine, am avut incredere. Am fost putin ezitant, loviturile nu mi-au intrat. Am avut emotii desi am pregatit foarte bine meciul. Din anumite motive, lucrurile n-au mers asa cum am vrut. Loviturile nu au iesit cum mi-am dorit. Incercam sa lovesc si nu puteam. Antrenorul imi spunea sa dau drumul la brate", a spusLucian  Bute.

Referitor la viitorul sau, Bute a mentionat ca va continua sa boxeze si-si doreste o revansa cu Pascal: "Vreau o revansa, sunt convins ca mai am multe de aratat!".