MENIU

BOMBĂ - Un român a făcut PRAF un meci din preliminariile Campionatului European 2016

Mai întâi, în minutul 26, la un duel de la mijlocul terenului, golgheterul și căpitanul Maltei, Michael Mifsud, l-a faultat pe italianul Florenzi, care s-a prăbușit pe gazon, acuzând o lovitură dură.

Hațegan nu a ezitat și l-a eliminat pe Mifsud în huiduielile fanilor de pe stadion, iar reluările par să indice faptul că arbitrul român a fost cam dur atunci când a scos direct cartonașul roșu.

După pauză, a venit rândul oaspeților să reclame o decizie a lui Hațegan, care i-a arătat cartonașul roșu lui Leonardo Bonucci, la o fază la care arbitrul a judecat că italianul a faultat în postură de ultim apărător. Reluările arată însă că Bonucci nu a comis fault, conform Digisport.

În fine, Malta a sperat că poate egala în minutul 75, când, la o lovitură liberă de la mare distanță, italienii au comis un henț în preajma careului. Hațegan nu a văzut însă infracțiunea, astfel că jocul a continuat, în ciuda protestelor vehemente ale fotbaliștilor din insulă. Partida s-a încheiat cu victoria la limită a Italiei, scor 1-0.

Mai multe articole despre:
Haţegan EURO 2016