MENIU

BOMBĂ - Jucătoarea noastră de tenis a fugit în braţele noului iubit, după US Open. Ce spune mama ei

Ştirea mondenă plecată de pe "hardul" de la Flushing Meadows o are în prim-plan pe românca Sorana Cîrstea, despre care un jurnalist de la "New York Times" a scris, zilele trecute, că se iubeşte cu tenismenul columbian Santiago Giraldo.

Acesta a postat pe Twitter, în timpul meciului de la US Open dintre Sorana şi Eugenie Bouchard, următorul mesaj: "Sorana Cîrstea revine şi câştigă al doilea set, spre uşurarea noului său iubit, Santiago Giraldo".

În luna martie a anului trecut, mama Soranei a declarat, în "ring", că "viitorul său ginere va trebui s-o iubească pe fiica sa, nu să-i cheltuiască banii la cazinou". Nu e cazul lui Giraldo. Numărul 32 ATP, "Santi" a câştigat în întreaga carieră 2.891.000 de dolari, numai anul acesta adunând aproape 800.000 de dolari. Columbianul este cu trei ani mai mare decât Sorana, are un frate şi o soră, ambii cu funcţii de conducere în două companii importante sud-americane, nu este atras de jocurile de noroc şi visează la o carieră politică după ce se lasă de tenis.

Citiţi mai multe pe: ziarulring.ro