MENIU

Piţurcă a PLECAT. Imagini INEDITE cu el şi cu arabii. Cine îl înlocuieşte pe banca naţionalei

Federația Română de Fotbal și Victor Pițurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecționer al echipei naționale a României, precum și contractele celorlalți membri ai staff-ului primei reprezentative.

UPDATE 3 - Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a criticat strategia actualei conduceri a forului. Actualul şef, Răzvan Burleanu, ar fi plecat în Muntenegru, cu probleme legate de mini-fotbal, iar secretarul general Gheorghe Chivorchian ar fi şi el în concediu. "Eşti iresponsabil, ca preşedinte al FRF, să pleci în această situaţie. Eu sunt indignat să aud că eşti plecat din ţară cu probleme auxiliare. Cum s-a reziliat contractul, înţeleg că nu e nimeni în FRF la ora actuală. Şi secretarul general a plecat în concediu... Piţurcă a fost împins să plece!", a spus Mircea Sandu la Digisport.

UPDATE 2 Alături de Piţurcă, de la echipa naţională va pleca tot staff-ul acestuia, din care făceau parte Eugen Neagoe, Valeriu Răchită, Gabi Boldici, Dan Apolzan, Martin Tudor (antrenori secunzi), Marius Dima (preparator fizic). Cel mai probabil, alături de Piţurcă va pleca şi directorul sportiv Ovidiu Costeşin, potrivit prosport.ro.

UPDATE 1 - Surse apropiate Federației au dezvăluit că soluția șefilor de la Casa Fotbalului este un tandem format din Anghel Iordănescu, director tehnic, și Cosmin Contra, antrenor principal. Iordănescu este în acest moment directorul tehnic al FRF și a acceptat să supervizeze munca lui Contra pentru jocul cu Irlanda de Nord, următorul meci al naţionalei, potrivit Digisport.

Mai multe articole despre:
România Piţurcă