MENIU

Clipe de groază pentru Bogdan Stelea: a făcut o criză de spasmofilie

Fostul portar al naţionalei României, Bogdan Stelea, a trecut prin clipe groaznice pe litoral, unde a mers pentru o acţiune de promovare a unui sponsor. La acest eveniment a participat şi Gabi Balint.

Duminică, Bogdan Stelea nu a fost prezent pe scenă la evenimentul unuia dintre sponsori. Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat lui „Arnold”, dar Pele Balint a știut să întrețină atmosfera chiar și fără ajutorul fostului său coleg.

Zilele agitate pe care le-a avut sub razele puternice ale Soarelui l-au afectat în cele din urmă chiar și pe puternicul „Arnold”. Stelică a făcut o criză de spasmofilie și a fost internat de urgență la Spitalul Județean Constanța. Motocicleta i-a fost adusă în București, iar camaradul Gabi Balint a rămas să aibă grijă de fostul coleg. Din fericire, Stelea a fost repede readus la cea mai bună formă de medici.

"Acum sunt OK, mă aflu acasă. Am avut o cădere de calciu la sfârșitul săptămânii trecute, sau o criză de spasmofilie, ceva de genul ăsta. Am stat internat în spital doar o singură zi. Medicii mi-au făcut o vitaminizare și m-au pus repede pe picioare. Le mulțumesc pe această cale", a declarat Bogdan Stelea, pentru pentru fanatik.ro.

Mai multe articole despre:
Bogdan Stelea