MENIU

Baraj promovare/retrogradare Liga 1. ACS Poli Timişoara - UTA 2-1. SCANDAL mare la final

ACS Poli Timișoara a învins formația ACS UTA Bătrâna Doamnă Arad cu scorul de 2-1 (2-0), luni seara, pe stadionul "Dan Păltinișanu" din Timișoara, în prima manșă a barajului pentru Liga I de fotbal.

Echipa de prim eșalon a marcat de două ori în decurs de doar patru minute, prin Pedro Henrique (22) și Gabriel Cânu (25), al doilea înscriind dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Oaspeții, care nu au contat în ofensivă în prima parte a meciului, au redus din diferență după pauză, prin Sorin Strătilă (52).

Poli a rămas în zece oameni în minutul 65, când George Neagu a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, conform Agerpres.

Timișorenii au avut o bară în prelungirile partidei (90+1), prin Cristian Boșcan.

Poli a ratat mai multe ocazii mari de gol în special în prima repriză a partidei. UTA ar fi trebuit să primească un penalty în prima repriză, la o intervenție imprudentă a lui Bocșan asupra lui Adrian Petre.

Partida retur se va disputa în data de 15 iunie, la Șiria, de la ora 17,30.

Pe culoarul de la vestiare, Ionuţ Popa, antrenorul Timişoarei, a fost extrem de nervos, intrând într-un conflict verbal cu Laurenţiu Roşu, tehnicianul de la UTA. Provocat, tehnicianul oaspeţilor iniţial l-a ignorat pe adversar, dar apoi a fost oprit de propriii jucători să nu îşi facă singur dreptate.

 

Mai multe articole despre:
Timişoara UTA Liga 1 baraj