MENIU

ATAC al lui Mihai Stoica la adresa lui Talpan: Asociația Psihiatrilor vrea să inițieze o petiţie

<p>Mihai Stoica</p>

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că atât timp cât gruparea finanțată de Gigi Becali a avut coeficient în cupele europene este evident că UEFA știe faptul că aceasta este continuatoarea echipei Steaua care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni la fotbal.

"Atât timp când Steaua a avut coeficient e clar că UEFA știe că suntem continuatorii fostei echipe. Și cu asta-basta", a spus Stoica.

"Am auzit că Asociația Psihiatrilor din România vrea să inițieze o petiție prin care să îi dubleze sau tripleze solda lui Talpan. Nu știu dacă este adevărat, dar așa am auzit. Mă voi informa să văd dacă e așa.

Trăim în România și se pare că un individ de genul ăsta poate face orice. Din moment ce în anii trecuți am avut coeficient UEFA, e clar că noi suntem Steaua", a mai zis oficialul FCSB.

Consilierul juridic șef al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, locotenent colonel de justiție Florin-Costel Talpan, a susținut într-un comunicat de presă că gruparea condusă de Gigi Becali nu este afiliată la FRF după schimbarea numelui din FC Steaua București în FCSB și, în consecință, trebuie retrogradată în Liga a V-a, iar meciul din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I ar trebui câștigat de Dinamo la masa verde cu 3-0.

Mai multe articole despre:
Steaua florin talpan