MENIU

Asta ar putea fi bomba verii: Şumudică, antrenor la FCSB. Ce a spus Gigi Becali, total surprinzător

După ce Marius Şumudică, antrenorul care a spus în nenumărate rânduri că el nu va antrena niciodată FCSB (fosta Steaua), din pricina trecutului său de rapidist, a lăsat de înţeles că ar putea merge, totuşi, pe banca roş-albaştrilor, şi Gigi Becali a surprins.

"Îmi las o portiţă pentru toţi cei care vor să facă performanţă. În cazul în care nu am o ofertă din străinătate, pot da curs oricărei oferte, în momentul în care o echipă îşi doreşte performanţă, pentru că eu în ultimii doi ani am făcut performanţă, am luat un campionat, am luat o supercupă, suntem apropae de a câştiga un nou trofeu, am fost în primăvara europeană", a fost declaraţia lui Şumudică, întrebat fiind dacă lasă o portiţă deschisă unei oferte de la FCSB.

"Trebuie să-l accepte suporterii, nu fac nimic împotriva lor. Nu pot să fac ceva împotriva voinței lor. Dacă ei acceptă, în 3 secunde vine", a zis Gigi Becali pentru ProTV.

Iniţial, patronul FCSB-ului a respins ideea unei colaborări cu Şumudică: "De unde până unde să vină Șumudică la Steaua? Nu va antrena niciodată această echipă. O să-i dau un telefon să-i zic și eu asta, vreți asta?

Am spus de multe ori că nu o să antreneze în viața lui Steaua. N-are cum! Reghecampf mai are un an de contract. Eu știu că orice antrenor din România vrea la Steaua".

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Sumudica fcsb