MENIU

Anunţul pe care l-a făcut Şumudică după victoria Astrei, 4-1, cu Timişoara, din semifinalele Cupei

Astra Giurgiu a făcut un pas mare spre finala Cupei României la fotbal, marți seara, după ce a învins-o pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 4-1 (2-1), pe teren propriu, în prima manșă a semifinalelor.

Pentru Astra au marcat Constantin Budescu (4 — penalty, 52 — penalty), ambele lovituri de pedeapsă fiind acordate destul de ușor, Cristian Săpunaru (36) și Alexandru Ioniță II (76), respectiv Alexandru Popovici (9).

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a spus că sunt şanse infime de a continua la giurgiuveni, apreciind că este nevoie de o schimbare atât pentru el, cât şi pentru echipă.

"A fost un meci controlat de noi, am ratat cât un campionat întreg, dar am şi marcat de patru ori. Felicit echipa adversă, am avut şi norocul să marcăm repede, cred că 80-90 la sută suntem în finala Cupei. Primul meci a fost pe Ilie Oană, ultimul va fi tot pe Ilie Oană, mi se termină mandatul. Sunt şanse infime de a continua, e nevoie de o schimbare, cred că este nevoie să ne despărţim. Sunt antrenor liber, depinde oferte, vom vedea ce va veni, vom analiza. Mă voi pudra, să arăt bine la meciurile viitoare din play-off", a declarat Şumudică la Digisport.

 

Mai multe articole despre:
Cupa României