MENIU

Anunţul lui Costel Gâlcă după ce a câştigat Cupa Ligii cu Steaua, primul lui trofeu cu roş-albaştrii

Antrenorul echipei Steaua București, Constantin Gâlcă, a declarat că jucătorii săi au cucerit Cupa Ligii pentru că au evoluat cu dăruire în finala competiției.

"Au fost foarte concentrați și am câștigat pentru că jucătorii au avut dăruire și au vrut cu adevărat acest titlu. Este o finală, dar avem nevoie de toți jucătorii pentru ultimele meciuri", a afirmat Gâlcă la Digi Sport.

''Au jucat toți foarte bine, începând cu portarul și terminând cu atacanții. Avem meciuri grele și vom vedea cine va intra în continuare. Deocamdată mă gândesc la meciul cu Botoșani, după aceea avem timp să discutăm. Eu sper să o împiedice Astra pe ASA. Astra are un lot valoros, un antrenor foarte bun", a mai spus Gâlcă, arătând că se gândește deja la campionat, unde se află la un punct de liderul ASA.

''Avem un meci greu cu Botoșani. Cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Să nu uităm că în campionat nu depindem de noi. Trebuie să câștigăm aceste două meciuri și după aceea vom vedea ce se întâmplă'', a subliniat antrenorul Stelei.

Steaua București a cucerit Cupa Ligii Adeplast la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o în finală pe Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 3-0 (1-0), pe Arena Națională din Capitală.

''Roș-albaștrii'' s-au impus prin golurile marcate de Gabriel Iancu (3 — penalty), Alex Chipciu (54) și George Țucudean (67).

Steaua rămâne în cursă pentru o triplă istorică, după ce a luat Cupa Ligii putând cuceri și titlul de campioană și Cupa României, a cărei finală o va disputa pe 31 mai, cu ''U'' Cluj.

Sursa: Agerpres

Mai multe articole despre:
Steaua costel gâlcă