MENIU

Antrenorul Paul Neagu cere sprijinul Federației Române de Bob și Sanie: “COSR a judecat în mod comunist”

Antrenorul lotului olimpic feminin de bob, Paul Neagu (66 de ani), a trimis o scrisoare către Sorina Țicu, antrenor federal din cadrul Federației Române de Bob și Sanie, în care îi cere sprijinul.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a solicitat Federației de Bob și Sanie să-l schimbe pe antrenorul Paul Neagu până la finalizarea anchetei.

LOTUL OLIMPIC DE BOB FETE ÎȘI PIERDE ANTRENORUL, PAUL NEAGU

Bună, Sorina (nr: Țicu). Stau la camera 23, etajul doi. 5 zile departe de echipa noastră. M-am obisnuit. 14 zile în Germania, 14 zile în România și 5 zile în Letonia, ‘rezist’! Chiar nu înțeleg situația. Toți sportivii au dat declarații. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Se dă telefon la poliția din Letonia de un om din România că prietena lui este agresată. Vine poliția, analizează situația și pleacă.

La cerința ei pleacă și ea cu bagajele. Nu înțeleg. Eu a doua zi merg aici la poliție să depun o declarație să spun că acel telefon pe care l-au primit a dus poliția în eroare. Era o problema internă care trebuia rezolvată în ședință de mine cu echipa Sportivă, care a refuzat să participe. Unde este problema? Ea a plecat. Dar să folosești poliția să fie dusă la hotel. Eu i-am spus ca poate pleca dacă dă o declaratie de ce pleacă! Nici asta nu a făcut.”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net