MENIU

Andone îl avertizează pe Gnohere înainte de plecarea la Steaua

Antrenorul dinamovist Ioan Andone l-a avertizat pe atacantul Harlem Gnohere că nu i-ar fi uşor să se integreze la rivala Steaua, oferindu-l ca exemplu pe Gregory Tade, care nu s-a impus la echipa "roş-albastră" şi a fost dat afară de patronul Gigi Becali.

"Gnohere trebuie să marcheze goluri, acesta ar fi răspunsul lui la toată tevatura asta, că va pleca, că nu va pleca. El oricum nu pleca la Steaua anul acesta. Din ce ştiu, el este în negocieri de prelungire cu domnul Negoiţă. Gnohere are un exemplu negativ. Tade era golgheterul României şi s-a dus acolo. Unde e Tade acum? Ce a păţit Tade la Steaua? Clubul Steaua e un club dificil. Nu e uşor. Eu spun că dacă rămâne la noi poate să aibă un viitor mult mai frumos. Acum, niciodată nu poţi să prevezi ce se va întâmpla. Dar la noi e deja acomodat, se simte bine, e jucător important pentru noi, are colegi de calitate. Când schimbi clubul nu se ştie. Poate se alege cu ceva bani în plus, restul, mai vedem", a declarat Andone, într-o conferinţă de presă.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că a dorit să-l achiziţioneze pe atacantul dinamovist Harlem Gnohere, dar oficialii dinamovişti au refuzat, printr-un intermediar, suma 800.000 de euro pentru acesta. Becali a precizat că Gnohere va semna cu Steaua la iarnă.

 

Mai multe articole despre:
Steaua gnohere