MENIU

Andone îi face praf pe Negoiță și pe Mutu!

Ioan Andone este acum manager la FC Voluntari și nu s-ar întoarce la Dinamo. Ando e supărat foc pe patronul Ionuț Negoiță. Fostul tehnician al echipei din „Ștefan cel Mare” susține că Adrian Mutu l-a „lucrat” după ce a ajuns la Dinamo.

Andone a explicat că a plecat de la Dinamo renunțând la 150.000 de euro, cât valora clauza de reziliere. Îl învinovățește însă pe Negoiță că a vândut jucătorii buni în timpul campionatului.

„Aveam o clauză de reziliere de 150.000 de euro, că tot declara Mutu că stăteam pentru banii ăia. Și am renunțat la ei.

Ce să mai vorbesc cu Negoiță? Dacă-i luam banii, mai vorbeam cu el. Așa, nu mai am ce vorbi! Eu am avut o ofertă în perioada aia și dacă aș fi plecat trebuia să achit tot 150.000. Negoiță mi-ar fi luat banii!

Nu trebuia să-l iert nici eu, trebuia să iau toți banii din contract, că eu m-am făcut de râs la Dinamo, cu politica asta de a vinde tot ce era mai bun și de a aduce jucători după televizor!

M-a căutat Negoiță după ce plecase Rednic și lotul era bun, doar că mi-a vândut cinci titulari. Am mai adus și eu: Nemec, Penedo, Romera, Mahlangu, Nistor.

Dar mi-a vândut cinci titulari în timpul campionatului! Cum să faci performanță așa? Mi-au dispărut Rotariu, Anton, Mevlja, Marc și Vali Lazăr.

Cu ei și cu ce am mai adus aș fi luat campionatul! M-am dus fără să pun condiții, am acceptat contractul pe care mi l-a oferit Negoiță și el mi-a vândut jucătorii. Păi, cum să mai vorbesc cu un om ca ăsta?”, a spus Andone într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Andone nu vrea să mai audă nici de Mutu, despre care spune că l-a trădat. Citește pe realitateasportiva.net ce a zis experimentatul tehnician de cel supranumit ”Briliantul”.

Mai multe articole despre:
Mutu Andone Negoiţă