MENIU

Acuze grave la adresa lui Gică Hagi: "L-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua"

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins cererea FCSB de suspendare a executării deciziei din decembrie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti, cu privire la interzicerea folosirii numelui Steaua în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal şi în cea a echipei din Liga.

Astfel, clubul lui Gigi Becali se va numi în continuare FCSB.

Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, şi un susţinător al proiectului CSA Steaua, a profitat de ocazie şi l-a atacat din nou pe latifundiarul din Pipera.

"Gigi Becali a furat Steaua. Pot să spun asta 99,99%. Odată cu deciza de astăzi s-a văzut acest lucru din nou. Justiția va demonstra că a făcut o infracțiune. Gică l-a ajutat să facă această măgărie. Becali va plăti mult de acum încolo. Nu se termină aici. Cum se poate să aibă palmaresul o astfel de echipă? Se va demonstra că a apărut fraudulos în Liga 1.

Din cei păgubiți au fost unii care au fost complici. Unora nu le convine să se afle adevărul. Gică Hagi ar trebui să spună cum l-a ajutat pe Gigi să ia echipa Steaua București. Dacă se va întâmpla la TAS ceea ce sper să se întâmple, cred că Gică va avea puterea să spună ce s-a petrecut în realitate. Să se afle adevărul. Pe Gigi îl interesează doar banii și atât", a declarat Tudorel Stoica la Digisport.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Hagi