MENIU

Trafic restricționat pe Autostrada Soarelui. Ce trebuie să știe șoferii

Restricții pe Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că miercuri, între orele 09:00 și 16:00, circulația va fi restricționată pe prima bandă a Autostrăzii A2, pe sensul Constanța spre București, între kilometrii 14 și 13, pentru montarea de panouri fonoabsorbante.

"Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență," a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 

 

Infotrafic a mai transmis că miercuri dimineață n-au fost sesizate evenimente rutiere care să impună restricții de circulație pe autostrăzi sau pe drumuri naționale.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, dar și la nivelul întregii țări, traficul se desfășoară pe un carosabil în general uscat, fără precipitații, cu temperaturi negative și vizibilitate bună. 

 

Mai multe articole despre: