MENIU

Incident la metrou! O femeie, transportată la spital, după ce a căzut pe șine, în stația Unirii

Metrou - imagine de arhivă 

Caz șocant la metrou! O femeie a fost transportată, marți, la spital, după ce a căzut în faţa metroului, în timp ce acesta intra în staţie.

Potrivit unor surse, incidentul s-a petrecut în stația Piața Unirii. În urma verificărilor preliminare s-a stabilit că femeia nu a fost împinsă, bruscată sau lovită anterior căderii.

Mecanicul garniturii a fost identificat și testat alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"Marţi, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată telefonic de către Dispeceratul Metrorex şi ulterior prin apel 112 cu privire la faptul că într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană ar fi căzut pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în staţie", informează Biroul de presă al DGPMB.

Poliţiştii şi echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului, au intervenit şi au extras persoana de pe şina metroului. Femeia era conțientă. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

"Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul Poliţiei Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul", mai arată sursa citată.

Mai multe articole despre:
metrou incident metrou femeie cazut sine spital