MENIU

FOTO | IMPACT nimicitor! Patru oameni au MURIT într-un accident rutier produs în judeţul Caraş-Severin. O mașină a fost strivită între două TIR-uri

Accident FOTO: ISU

La kilometrul 402+150 m, în afara localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Patru persoane au murit şi alte două au fost găsite inconştiente în urma accidentului rutier produs, luni seara, în zona localităţii Cornea, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Un băiat de 14 ani este a patra persoană decedată în accidentul din judeţul Caraş-Severin, produs între Cornea şi Domaşnea. El era pasager într-unul dintre TIR-ruile implicate în evenimentul rutier. De asemenea, în maşina implicată în accident se aflau trei tineri, iar şoferul avea doar 19 ani. Toţi trei ocupanţii maşinii au murit.

În accident au fost implicate două autocamioane şi un autoturism.

Cele patru persoane decedate au fost găsite de echipele de intervenţie în autoturism.

"Conducătorul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconştient, proiectat în afara acestuia. A fost preluat de un echipaj SAJ. Conducătorul celui de-al doilea TIR este conştient, cooperant. De asemenea, a fost găsită o victimă, posibil minor, prinsă sub unul dintre TIR-uri", a informat ISU Caraş-Severin.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din Caransebeş şi Băile Herculane, cu două autospeciale pentru descarcerare şi una pentru stins incendii. De asemenea, sunt prezente două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj SMURD.

În zona producerii accidentului circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers. 

Mai multe articole despre:
accident auto morti raniti