MENIU

ATENȚIE, șoferi: Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui și pe alte drumuri din țară - Circulație în condiții de ceață

ATENȚIE, șoferi: Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui și pe alte drumuri din țară - Circulație în condiții de ceață

Atenție, șoferi, marți dimineață! Pe Autostrada Soarelui se circulă în condiții de ceață.

Centrul lnfotrafic atrage atenţia că pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se circulă în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea sub 100 de metri în zona podurilor de la Feteşti şi Cernavodă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat marți dimineață că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 144-160, în zona podurilor dunărene de la Feteşti şi Cernavodă, vizibilitatea fiind redusă în trafic sub 100 de metri.

Ceaţa este semnalată şi pe mai multe artere rutiere din judeţele Harghita şi Mureş.

”Recomandăm conducătorilor auto folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea manevrelor riscante sau oprirea pe benzile de circulaţie, reducerea vitezei de deplasare şi mărirea distanţei de siguranţă dintre autovehicule”, potrivit Centrului Infotrafic.

Și alte zone sunt vizate de vizibilitatea redusă. ANM a emis Cod galben de ceață în această dimineață în mai multe județe: judeţele Cluj, Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea, Mehedinţi, Mureş. Atenționările sunt valabile până la ora 10.00, iar în zonele menţionate se va semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.