MENIU

Vacanța de Paște 2019: află cum poți face economii (P)

Vacanța de Paște 2019: află cum poți face economii (P)

Fără îndoială, sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare a primăverii. Cu toții ne dorim să fim aproape de familie și, dacă se poate, să ne și odihnim. Oare este potrivit să plecăm în vacanță, sau este mai bine să rămânem aproape de familie?

O decizie înțeleaptă ar fi să rămâi acasă, în familie, vei face mult mai multe economii. Pentru a economisi suplimentar, cumpără strictul de alimente necesar, fără riscul de a strânge o cantitate mare de bunuri perisabile. Vei fi mai cumpătat și vei avea mai multe șanse să nu faci datorii suplimentare.

Chiar și dacă ai datorii, nu este totul pierdut! Iată o lecție valoroasă, predată de KRUK România: pentru clienții proprii ce își plătesc ratele la timp, KRUK organizează în perioada 15 – 19 aprilie un concurs cu 5 premii care constau în coșuri de Paște în valoare de până la 100 de lei. Cu banii economisiți, ai putea face o escapadă la aer curat! De asemenea, până pe data de 8 mai, 3 clienți KRUK au șansa de a li se reduce datoria cu 6 rate – imaginează-ți ce ai putea face cu acei bani  - iar lista ofertelor se îmbogățește pe zi ce trece. Caută-i pe cei de la KRUK și cere-le o ofertă adaptată nevoilor tale.

Dacă te-ai hotărât, totuși, să pleci într-o scurtă vacanță la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, o destinație ideală ar fi una cu o climă prietenoasă în această perioadă, dar și cu un raporturi calitate-preț avantajos. Iată cheia pentru a face economii și a te relaxa împreună cu familia ta:

1. Alege o destinație cu cea mai mare probabilitate de vreme bună pentru această perioadă. Nu întotdeauna prețul avantajos îți oferă și garanția unei vacanțe fără furtuni;

2. Ia în considerare și prețul deplasării până la destinație, nu doar prețul cazării.

3. Verifică și ofertele agențiilor de turism românești, nu doar ofertele platformelor online, și ai putea avea surpriza să găsești pachete pentru două persoane la prețul pentru una singură.

4. Caută și ofertele de tip last minute, acestea sunt de regulă ofertele hotelierilor din destinațiile cu grad mai mic de ocupare, însă nu mai puțin atractive sau confortabile.

Oriunde ai fi, singur ori împreună cu familia, acasă sau într-o călătorie, fă economii și trăiește fără datorii!

Mai multe articole despre:
KRUK România